Sniper 3D Assassin

Beschrijving app

In Sniper 3D Assassin kruip je in huid van een dodelijk leger sluipschutters. In het spel dien je geheime opdrachten uit te voeren en de vijand te doden. Op een mobiele telefoon en tablet kan dit spel gratis gedownload worden. Vervolgens kan je door middel van in-app aankopen het spel nog uitgebreider maken.

Het spel maakt gebruik van hoogwaardige grafische beelden, waardoor het spel levensecht lijkt. Binnen het spel bevinden zich ruim 100 missies die je tot een succesvol eind dient te brengen. Daarbij zijn onder andere samenwerking, verstand en een gedegen strategie van levensbelang.

In het spel is het de bedoeling om je vijanden uit te schakelen. Daarbij dien je grof geweld in te zetten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de minimale leeftijd vastgesteld is op 17 jaar.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android, Microsoft
  • Categorie: Actie
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 17+
  • Beoordeling content: PEGI 16
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 0,89 – € 54,99 per item

Pluspunten

Binnen het spel draait het voor een groot deel om zo lang mogelijk te overleven. Daarom is het noodzakelijk om een goede strategie te bedenken en deze nauw op te volgen. Tevens is het noodzakelijk om een goede samenwerking met je teamgenoten te hebben. Dit zijn punten waar de gebruikers van kunnen leren.

Veel gebruikers hechten veel waarde aan de fraaie graphics van het spel. Ook wordt het gewaardeerd dat er veel verschillende wapens beschikbaar zijn. Deze wapens kan je ook nog eens naar eigen smaak aanpassen.

Minpunten

Voor jonge kinderen is dit spel absoluut niet geschikt, mede vanwege het grove geweld. In het spel komt ongekend veel gewelddadige content voor. De ontwikkelaar van Sniper 3D Assassin heeft daarom verstandig gedaan om de minimale leeftijd op 17 te zetten. Voor jongere kinderen is het spel simpelweg niet geschikt.

Als je Sniper 3D Assassin aan het spelen bent, word je geconfronteerd met advertenties en de mogelijkheid tot het doen van in-app aankopen. Uiterste voorzichtigheid is hierbij noodzakelijk.

Is Sniper 3D Assassin geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Sniper 3D Assassin als ongeschikt voor jonge kinderen. Voornamelijk vanwege het grove geweld is dit spel simpelweg niet geschikt voor jonge kinderen. De content is te gewelddadig en kan vervelende gevolgen voor jonge kinderen hebben. We raden aan om bij dit spel de minimale leeftijd van 17 jaar strikt op te volgen.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?