Hay Day

Is Hay Day geschikt voor mijn kind?

Beschrijving app

Hay Day is de populairste boerderijgame voor mobiele apparaten. Het spel is voor zowel de mobiele telefoon als voor de tablet geschikt en biedt bijzonder veel plezier. In dit spel werk je op het land en moet je je gewassen verzorgen.

In Hay Day kan je handelen met buren en vrienden. Wissel gewassen met elkaar en zorg voor je eigen land. Je kan tevens bestellingen afleveren bij je klanten met behulp van je eigen vrachtwagen. Als je echt iets speciaals wilt doen, kan je ook gebruik maken van een stoomboot.

Het draait in dit spel om het verbouwen van gewassen op het platteland. Maar, je kan er ook voor kiezen om te vissen in één van de wateren. In de wondere wereld van Hay Day regent het nooit, maar desondanks kunnen de gewassen niet uitdrogen.

Specificaties app

  • Platforms: iOS, Android en Windows
  • Categorie: Simulatie
  • Leeftijdscategorie volgens ontwikkelaar: 4+
  • Beoordeling content: PEGI 3
  • Advertenties: Ja
  • In-app aankopen: € 1,09 – € 109,99 per item

Pluspunten

Het is niet zonder reden dat dit spel in meer dan 120 landen op plek één staat van meest gedownloade games. Het spelletje levert bijzonder veel plezier en is geschikt voor jong en oud. Het spel maakt gebruik van leuke graphics en grappige animaties. Hierdoor is Hay Day ook uitermate geschikt voor jonge kinderen.

Voor jonge kinderen is het tevens leerzaam. Zij kunnen in dit spelletje leren hoe ze om moeten gaan met gewassen. Bovendien kan de handelsgeest in dit spelletje verbeterd worden, aangezien je ook verwassen kan ruilen met vrienden en buren.

Minpunten

Om dit spelletje te spelen, dien je het te downloaden in een App store. Het downloaden is gratis, maar in het spel zelf kan je wel geld uitgeven. Wees hier voorzichtig mee en behoed je kinderen tegen mogelijke aankopen.

Tevens is het aan te raden om goed op de advertenties te letten. Deze advertenties worden namelijk niet op de eindgebruiker afgestemd. Het is derhalve mogelijk dat de advertenties ongewenste content bevatten.

Is Hay Day geschikt voor mijn kind?

De redactie van Is dit geschikt? beoordeelt Hay Day als geschikt voor jonge kinderen. Hay Day is een plezierig en leerzaam spelletje voor alle kinderen. Door de verbouwen te gewassen, leren kinderen een hoop over het platteland. Bovendien is het in dit spel belangrijk om te handelen; een vaardigheid die voor jonge kinderen ook van pas kan komen.

Heeft deze recensie je geholpen?

Gerelateerde artikelen

Wat is jouw mening of vraag over deze app?